Εδώ και χιλιετίες η Αλόη Βέρα θεωρείται ένα "θαυματουργό" φυτό.

Ο χυμός αυτού του φυτού ήταν γνωστός για την ομορφιά, την υγεία και τη μακροζωία που χαρίζει, ήδη από την Αρχαία Αίγυπτο.

Σήμερα είναι γνωστές περισσότερες από 300 ποικιλίες αυτού του φυτού αλλά δεν έχουν όλες αυτές τις ξεχωριστές ιδιότητες. Την καλύτερη δράση στον ανθρώπινο οργανισμό την έχει όμως η Αλόη Βέρα barbadensis Miller.

Το εκχύλισμα της περιέχει περίπου 200 πολύτιμα καθαρά βιολογικά συστατικά μεταξύ άλλων ένζυμα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, βιοφλαβονοειδή, σάκχαρα και βασικά αμινοξέα Οι ιδιαίτερες ωφέλειες της Αλόης Βέρα οφείλονται στο σύνολο των φυσικών συστατικών και στην καθαρότητα του εκχυλίσματός της.

Το μεγαλύτερο παγκοσμίως αναγνωρισμένο από το κράτος Ινστιτούτο Kuhlmann δίνει την σφραγίδα πιστοποίησης ποιότητας.

Το Αλόη Βέρα Gel είναι ελεγμένο για την ποιότητά του από το Ινστιτούτο Kuhlmann. Υψηλή καθαρότητα και πρώτη ποιότητα είναι το αποτέλεσμα για το Αλόη Βέρα Gel. Μετά από εκτενή μικροβιολογικό και χημικό έλεγχο από ανεξάρτητούς ελεγκτές, το Ινστιτούτο Fresenius δίδει την υψηλής αξίας σφραγίδα για την πιστοποίηση της ποιότητας: Institut Kuhlmann

Με το συμβόλαιο της Σφραγίδας Πιστοποίησης Ποιότητας μεταξύ του Ινστιτούτου Kuhlmann εξασφαλίζεται και αποδεικνύεται η καθαρότητα και η ποιότητα των προϊόντων Αλόη Βέρα Τζελ – από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν. Το Ινστιτούτο Kuhlmann πείστηκε για την ποιότητα του προϊόντος, αφού το υπέβαλε σε όλους τους χημικούς και βιολογικούς ελέγχους, που καθορίζονται με βάση τα υψηλότερα διεθνή στάνταρντς και κανονισμούς. Συμπληρωματικά, το Ινστιτούτο Kuhlmann ανέλαβε την υποχρέωση διαρκούς ποιοτικού ελέγχου του Αλόη Βέρα Τζελ e σε μηνιαία βάση. Καθεμία απ’ τις πρώτες ύλες, ελέγχεται επίσης και ξεχωριστά και επιπρόσθετα ελέγχονται οι χώροι παρασκευής το λιγότερο μία φορά τον χρόνο.

Η συνεργασία με τα Χημικά και Βιολογικά Εργαστήρια του Ινστιτούτου Kuhlmann εγγυώνται την υψηλή αναγνωρισιμότητα και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Το Ινστιτούτο Kuhlmann είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος δυνατός και σοβαρός συνεργάτης, του οποίου το όνομα είναι εγγύηση για την ασφάλεια, υγεία, εμπιστοσύνη και προστασία του καταναλωτή.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player